diumenge, 10 de maig del 2009

Una galleda més de merda al damunt.

Jaime Mayor Oreja acusa de nou el govern català de vulnerar els drets i les llibertats en matèria lingüística, ens informes els diaris.

Ara resulta que, després de 25 anys d’immersió lingüística en català i quan tothom sap que ha estat una política que ha donat bons resultats , ara el Govern de la Generalitat condemna a una "immersió en la ignorància" a milers de joves catalans, segons paraules seves

Quina mala llet!

Quina mala fe!

Quin desconeixement de les coses!

Quina manera d’engegar el ventilador per tal que la merda esquitxi a tothom!

Quines mentides!

Es torna a emprar la llengua com a tema de debat. Però hauria pogut ser qualsevol altre. El PP viu d’això. Són carronyers de mena. Viuen de les deixalles dels altres. Viuen dels morts que ells mateixos maten. Són miserables de mena. Per això aquí a Catalunya no viuen, ni tant sols sobreviuen. Enganyen a 4 carallots que es deixen enganyar, però es veu que els dóna bon rendiment a la resta d’ Espanya. Per això enganyen conscientment i busquen el que sigui per a crear polèmica.

Em sembla que no hi hem de patir massa perquè aquest camí no els portarà enlloc. Però sí que cal plantar-los cara, com la plantaríem a qualsevol mentider que ens vol fer creure una realitat distorsionada. Però res més. La mateixa societat ja s’encarregarà de no votar-los. La majoria de la gent tampoc és tan burra. Això sí: quan vinguin a passejar-se per aquí, que sàpiguen que no seran gens ben rebuts. De mentiders i empastifadors no en volem.

I que sàpiga una cosa el Sr. Mayor Oreja: el jovent català sap tan castellà com qualsevol noi de la resta d’Espanya. I que sàpiga també que una persona que és basca i que no sap un borrall de basc, (que és la llengua de la seva pròpia terra), no pot anar fent de Quixot per aquests móns de Déu. Li podríem dir: “Metge, aplica’t la teva pròpia medecina” i aprèn basc abans d’anar a parlar de llengües, com si fossis un gran especialista en el tema, per aquests móns de Déu.

I aquí l’únic que és condemnat a la ignorància (una ignorància conscient) ets tu mateix, Sr. Mayor Oreja!